A A+ A++

Mięso pakowane ma tę zaletę, że posiada etykietę, na której widnieje informacja o dacie przydatności do spożycia, o miejscu produkcji, a czasami nawet o sposobie hodowli zwierzęcia, z którego dany produkt pochodzi. Mięso na wagę znajdziemy na stoiskach z ladą mięsną i nigdy nie mamy pewności, ile czasu leży ono na wystawce.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułGAZETA.PL o wydarzeniu “Zdrowo i Sportowo po fińsku”
Następny artykułKĘTRZYN: Nocny pożar mieszkania na ul. Moniuszki!