A A+ A++

Idealna jajecznica jest maślana i kremowa. Wbrew pozorom, łatwo jednak ją zepsuć. Bywa, że jajecznica przygotowana w domu jest sucha, czy wręcz przypalona. Zdarza się też, że część jajek jest już mocno ścięta, a reszta wciąż bardzo wodnista. Jeśli zostawimy ją na ogniu nieco dłużej, jajka kompletnie się przypalą, jeżeli z kolei od razu przełożymy je na talerz, część jajecznicy pozostanie niedosmażona, a może nawet surowa. Czemu tak się dzieje i jak temu zapobiec?

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułOdbyło się spotkanie z projektantką na temat rewitalizacji Parku Kolejarzy w Oleśnicy
Następny artykułDożynki powiatu wieluńskiego w Mierzycach. To było prawdziwe „Święto Chleba” [FILMY]