A A+ A++

Gdy w 2013 przy warszawskiej ulicy Hożej otwierał się mikrolokal z burgerami bez mięsa, mało kto, w tym także jego założyciele, Krzysztof Bożek i Hubert Denis, byli w stanie przewidzieć, że w 2020 operować będą blisko dwudziestoma restauracjami w całej Polsce. Krowarzywa zyskały popularność na tyle dużą, by zwyciężać, chociażby z mięsnymi burgerami w rozmaitych rankingach, a burgery z cieciorki czy tofu królują … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWiemy, ile pochłonie remont przedszkola "Stokrotka"
Następny artykułCo 15 sekund umiera jedna osoba zakażona koronawirusem