A A+ A++

Z resztek, które zostały w lodówce, można wyczarować nowatorskie dania. Zostało Ci trochę brokułów z obiadu? Możesz je zmiksować, dodać jajko, bułkę tartą, przyprawy, orzechy i uformować kotleciki warzywne. Wczorajsze ziemniaki przepuść przez praskę, połącz z twarogiem i zrób pyszne leniwe! Ugotowaną w rosole włoszczyznę wykorzystaj jako bazę do tradycyjnej sałatki jarzynowej, z kukurydzą, groszkiem, ogórkiem kiszonym i majonezem. Postawmy na kreatywność! Bawmy się tym i czerpmy z tego przyjemność!

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułGIŻYCKO: XXIII Ogólnopolskie Biegi Rodzinne
Następny artykułPolicja zatrzymała podejrzanego o zabójstwo 63-latka