A A+ A++

Ruskie, z kapustą i grzybami czy ulubionymi owocami? Niezależnie od tego, jakie pierogi preferujecie, ich mrożenie może wyglądać tak samo. Warto zadać sobie jednak pytanie, co zrobić, aby się nie posklejały? Mrozić je przed czy po ugotowaniu? Na te pytania odpowiadamy poniżej, bo pierogi to potrawa idealna do jedzenia, czy to zimą czy latem.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułLewica krytykuje tarczę antyinflacyjną. „Spóźniona, mała i dziurawa'
Następny artykułLodowiska w Płocku znów będą dwa. Kiedy będą otarte? Znamy też ceny…