A A+ A++

Jajka należą do najzdrowszych produktów na świecie. Zawierają duże ilości białka, witamin i minerałów. Okazuje się, że to, w jaki sposób je przygotowujemy może wpływać na zawartość niektórych cennych składników odżywczych. W jakiej postaci jajka są najzdrowsze?

Jajka – właściwości odżywcze

czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBurmistrz Żarowa rezygnuje po trzech kadencjach na stanowisku. „Chciałbym przekazać tę funkcję młodszym” [FOTO]
Następny artykułW Katowicach odbędzie się 12 edycja Intel Extreme Masters. W dniach 9-11 lutego