A A+ A++

Zapisz jako PDF

Tekst i zdjęcie:

przekąska

Składniki:
  • ugotowane jajko, 0 uncja
  • sól, 0 uncja
  • pieprz, 0 uncja
  • szczypiorek, 0 uncja
  • masło, 1 łyżk.
  • śmietana, 2 łyżk.
  • bułka tarta , 0 uncja
  •  
Sposób przygotowania

Zimne, ugotowane jajka przekroić wzdłuż. Wybrać jajka ze skorupek, posiekać, posolić, popieprzyć, dodać garść posiekanego szczypiorku, przesmażyć z łyżką masła i 2 łyżkami śmietany. Farsz włożyć do skorupek, posypać bułką tartą, zasmażyć na patelni. 

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBon turystyczny jeszcze w te wakacje? “Wszystko w rękach Senatu”
Następny artykułDorka – przerażona sunia