A A+ A++

Nic tak nie smakuje w niedzielny poranek, jak przygotowana dla rodziny żółta, kremowa jajecznica z pysznymi grzybami. Posypana szczypiorkiem i podana ze świeżym, wiejskim chlebem cieszy oko i syci na długie godziny. Dodatek kurek sprawia, że jajecznica staje się prawdziwym królem jesiennej biesiady.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułW północnej Bułgarii odkryto unikatową rzymską twierdzę
Następny artykułCo łączy protesty na Białorusi i w Polsce, Biełsat i ZPB? Wersja Moskwy