A A+ A++

“Jajecznica we włoskim stylu to tak naprawdę dzieło
mojego męża! Choć zazwyczaj unika przebywania w kuchni, to jego danie na stałe zagościło na naszych talerzach. Uwielbiam tę jajecznicę, ponieważ kompozycja składników przypomina mi… pizzę” – pisze Ewelina Podrez-Siama, autorka książki “Dieta keto. Najlepsze przepisy”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWyznaczono posiedzenie składu całej Izby Cywilnej SN ws. kredytów frankowych
Następny artykułFestiwal w Jarocinie – wymalowali covidowe kwadraty, które uczestnicy olali