A A+ A++

Jajecznica to śniadaniowy klasyk. Chyba każdy ma swój patent na to, by była jak najsmaczniejsza. A jak ją przygotowuje Joanna, autorka bloga “Królestwo Garów”? “Lubię jajecznicę na dużej ilości masła. Na rozgrzane masło wbijam jajka, następnie mieszam tylko białka. Gdy białka są prawie ścięte, bełtam żółtka. Trzymam na ogniu jeszcze tylko chwilę, nie lubię przesmażonej jajecznicy, takiej za suchej. Solę dopiero na talerzu. Można jajecznicę usmażyć na boczku, z cebulą, z pomidorami. Tym razem polecam z awokado” – pisze blogerka.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBon turystyczny skierowany do rodzin z dziećmi niezależnie od zarobków
Następny artykułJoanna Koroniewska kolejny raz rozbiła samochód: Miałam bardzo zły dzień