A A+ A++

Jajka, nasiona chia, kurkumę, sól morską, świeżo zmielony pieprz i mleko wymieszać w misce, aż wszystkie składniki się połączą. Odstawić. Na dno rozgrzanej patelni wlać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek, dodać szpinak i smażyć przed 2 minuty, aż zwiędnie. Przełożyć do osobnej miski. na tę samą patelnię wlać pozostałą oliwę, a następnie masę jajeczną. Zmniejszyć ogień i cały czas mieszać do momentu, w którym jajka zaczną się ścinać. Dodać szpinak i ponownie wymieszać. Podawać od razu z kromką domowego chleba i odrobiną pesto.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTradycji stało się zadość – na piskim rynku stanęła choinka.
Następny artykułPobicie policjanta w centrum miasta. Trafił do szpitala z poważnym urazem