A A+ A++

Boczek pokrój w kosteczkę, przełóż na rozgrzaną patelnię i smaż. Do podsmażonego boczku dodaj pokrojoną w piórka cebulę i smaż jeszcze ok. 2 min. Następnie dodaj pokrojony w kostkę chleb i nadal podsmażaj. Jajka rozkłóć z mlekiem i startym na drobnej tarce oscypkiem. Masę wlej na patelnię, dopraw pieprzem i odrobiną soli. Podsmażaj, mieszając, do momentu ścięcia się jajek.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł41. grudniowy numer Mojego Giżycka | wersja do pobrania
Następny artykułPod jaką flagą zagra Sborna podczas Euro 2020? UEFA wydała komunikat o starcie Rosji na imprezie