A A+ A++

Zacznijmy od jajek – za 5 połówek tych najtańszych faszerowanych (z pieczarkami i koprem) przyjdzie nam zapłacić 25 zł, te w wersji mięsnej kosztują 28 zł. Foremka nóżek kosztuje aż 80 zł, a pasztet z dziczyzny i grzybów 70 zł. Pół kilograma sałatki jarzynowej kosztuje 29 zł, a chrzan… 16 zł. Domowy majonez jest od niego o złotówkę tańszy. Słoik barszczu to koszt 45 zł, kremu prawdziwkowego na zakwasie z żurku 49 zł, a rosołu 42 zł.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPodsumowanie umów o dzieło za zeszły rok
Następny artykuł250. rocznica obrony Jasnej Góry przez Konfederatów Barskich