A A+ A++

Bardzo ważny etap przygotowania potrawy stanowi marynowanie mięsa, które najpierw siekamy na dość cienkie paseczki, po czym przekładamy do miski i pokrywamy zalewą z oliwy, musztardy, soli, pieprzu, czosnku, oregano, papryki, gałki muszkatołowej, posiekanych listków świeżej mięty i natki pietruszki. Do marynaty warto dodać także łyżeczkę gotowej przyprawy do gyrosa lub kebaba.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułZa zaniedbania w obszarze cyberbezpieczeństwa płacą przede wszystkim klienci firm
Następny artykułNawet 450 zł za lekcję. Popyt na korepetycje rośnie, ceny również