A A+ A++

Wbrew obiegowym opiniom roślinny grill wcale nie musi być nudny i niesmaczny. Wręcz przeciwnie – roślinna dieta daje ogromne pole do popisu, a wegetariańskie potrawy z rusztu zachwycają różnorodnością, feerią barw i wybornym smakiem. Przestawiając się na roślinne dania albo chociaż urozmaicając nimi grillową ucztę w ogrodzie, zadbamy o kondycję naszego serca, wątroby i układu krwionośnego, co z pewnością zaprocentuje w przyszłości. Dlaczego roślinne potrawy z grilla są tak zdrowe? Przede wszystkim, jedząc je, dostarczamy organizmowi roślinnego błonnika i cennych składników odżywczych, jak np. wapń, potas, fosfor, magnez, żelazo oraz witaminy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułCiechanów nr 1, jego prezydent nr 2
Następny artykułGerhard Schröder opuszcza rosyjski koncern naftowy Rosnieft