Wbrew obiegowym opiniom roślinny grill wcale nie musi być nudny i niesmaczny. Wręcz przeciwnie – roślinna dieta daje ogromne pole do popisu, a wegetariańskie potrawy z rusztu zachwycają różnorodnością, feerią barw i wybornym smakiem. Przestawiając się na roślinne dania albo chociaż urozmaicając nimi grillową ucztę w ogrodzie, zadbamy o kondycję naszego serca, wątroby i układu krwionośnego, co z pewnością zaprocentuje w przyszłości. Dlaczego roślinne potrawy z grilla są tak zdrowe? Przede wszystkim, jedząc je, dostarczamy organizmowi roślinnego błonnika i cennych składników odżywczych, jak np. wapń, potas, fosfor, magnez, żelazo oraz witaminy.
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS