A A+ A++

Nie ulega wątpliwości, że musaka najlepiej smakuje w greckiej tawernie czy tureckiej restauracji, spożywana podczas wakacyjnych podróży. Jednak przepis na zapiekankę z bakłażanem, mięsem, sosem pomidorowym i beszamelem nie jest specjalnie skomplikowany, dlatego możemy bez trudu przygotować ten śródziemnomorski przysmak we własnej kuchni.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPodpisano umowę na cztery parkingi wielopoziomowe w centrum Łodzi [MAPA Z LOKALIZACJAMI]
Następny artykułPrace na ul. Kilińskiego