A A+ A++

W starych książkach kucharskich, mnóstwo jest przepisów na przygotowanie grasicy, dziś jednak to bardzo mało popularny w naszym kraju produkt. Robert Sowa w swojej książce “Coś pysznego. 80 przepisów, które odmienią twoją kuchnię” dzieli się przepisem na cielęcą grasicę z karmelizowanymi morelami.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTrawniki: Radni wyrazili zgodę na pomoc finansową dla powiatu
Następny artykułWpadł na zakazie wjazdu, jechał na cudzej karcie do tachografu