Pracownicy KGHM gotowali z Karolem Okrasą. Mieli okazję pod okiem mistrza przygotować wykwintne dania. Na stole pojawił się m.in łosoś z kiszoną kapustą i potrawka z piersi kurczaka. W kulinarnych warsztatach wzięli udział pracownicy KGHM, którzy wzięli udział w konkursie na potrawy związane ze świętami Bożego Narodzenia. Ich przepisy znalazły się w albumie “Wigilia z KGHM. Wyjątkowe przepisy rodziny Polskiej Miedzi”. – Bardzo się cieszę że będę mógł sprzedać nieco swoich tajemnic tak szacownemu gronu. Myślę, że to będzie dobra zabawa – mówił Karol Okrasa, autor książek i prezenter programów telewizyjnych o tematyce kulinarnej
Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.
Reklama
Reklama
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS