A A+ A++

Pracownicy KGHM gotowali z Karolem Okrasą. Mieli okazję pod okiem mistrza przygotować wykwintne dania. Na stole pojawił się m.in łosoś z kiszoną kapustą i potrawka z piersi kurczaka. W kulinarnych warsztatach wzięli udział pracownicy KGHM, którzy wzięli udział w konkursie na potrawy związane ze świętami Bożego Narodzenia. Ich przepisy znalazły się w albumie “Wigilia z KGHM. Wyjątkowe przepisy rodziny Polskiej Miedzi”. – Bardzo się cieszę że będę mógł sprzedać nieco swoich tajemnic tak szacownemu gronu. Myślę, że to będzie dobra zabawa – mówił Karol Okrasa, autor książek i prezenter programów telewizyjnych o tematyce kulinarnej 

 

Reklama

Reklama

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułCo rok dostaję kilka kalendarzy ściennych, biurowych, mniejsze i większe notesy z pustymi polami dni, imionami solenizantów…
Następny artykułJak zgarnąć 600 zł od Santandera? Pokazujemy krok po kroku