A A+ A++

Dla spragnionych spokoju, lasów, grzybów, stada kóz i gospodarza Jędrzeja, który jest też serowarem, doskonałym kierunkiem będzie Gościniec Banica w Beskidzie Niskim. Przywita Was tam wielki brodacz ze stadem kóz i wspaniałą domową kuchnią, kozimi serami, które sam wyrabia i pachnącym chlebem, który sam piecze.

Dołączcie do Mai i Bartosza w ich kulinarnej wyprawie i zobaczcie, jak pięknie Małopolska wygląda od kuchni.

Na początek dziennikarka i promotor kulinarny odwiedzili cudowne miejsce, jak sami mówią – na krańcu „świata” – Gościniec Banica.

Zobaczcie film zrealizowany w ramach kampanii „Małopolska. Poznajmy si … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWielkie osiągniecie Polaków i medal, którego miało nie być
Następny artykułNowe atrakcyjne mieszkania w centrum Bochni! ZDJĘCIA