A A+ A++

Firma DROS, która od 1983 roku zajmuje się przetwórstwem warzyw i owoców, w tym roku obchodzi 40-lecie istnienia. To wspaniały jubileusz, tym bardziej że jest to firma rodzinna. Do produkcji przetworów wykorzystywane są warzywa, które pochodzą z gospodarstwa rolnego należącego do właściciela firmy, a także od okolicznych rolników, co daje gwarancję świeżości i najwyższej jakości. Firmę wyróżnia tradycyjna produkcja oparta na konserwantach naturalnych (cukier, sól, ocet) lub bez konserwantów, na przepisach (recepturach) wytwarzanych tradycyjnym, domowym sposobem. Z naszym gościem, współwłaścicielką firmy, rozmawia Alina Frejusz.


Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułW Grupie Azoty ZAK wyłoniono liderów bezpieczeństwa
Następny artykułCzas na nową stronę internetową? Zaufaj specjalistom!