A A+ A++

Szefem kuchni jest tu znany trójmiejski foodies Kamil Kołodziejski. Przez lata pracował w restauracji Sztuczka, jednak postanowił pokierować swoją karierę samodzielnie i tak znalazł się w Mariacka 1.  

– Dostałem możliwość wprowadzenia swoich pomysłów, autorskiej kreacji kuchni i budowania zespołu od nowa – mówi Kołodziejski. – Przez lata pracowałem w Gdyni i w Sopocie, trudno było mi się dopasować do tego miejsca. Goście na Głównym Mieście są skrajni: są turyści, którzy chcieliby zjeść proste dania w przystępnych cenach. Pierwsza karta była dla nich zbyt skomplikowana. Z drugiej strony przychodzili i przychodzą tu goście, którzy szukają nieoczywistych dań i spokoju od zgiełku. 

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTrojańczycy Układu Słonecznego
Następny artykułSondaż: Ilu Polaków chciałoby referendum ws. obecności w UE?