A A+ A++

W czasach, kiedy możliwość podróżowania jest mocno ograniczona warto odbywać podróże we własnej kuchni. Chodzi oczywiście o podróże kulinarne. Regionalna kuchnia jest pełna wspaniałych smaków. jednym z przykładów mogą być łemkowskie gołąbki w liściach kiszonej kapusty. Przepis z bloga “Kuchennymi drzwiami”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułRopa – Gródek. Nasz Czytelnik spotkał dwa wilki [VIDEO]
Następny artykułIkonowicz: Bodnar mówił mi, że chciałby, abym go zastąpił na stanowisku RPO