A A+ A++

Tym razem młodzież pogłębiała swą wiedzę i umiejętności na temat cateringu dietetycznego. Podczas zajęć uczniowie dobierali potrawy do poszczególnych diet zgodnie z ich zaleceniami żywieniowymi. Sporządzili min. potrawkę z kurczaka, tortille a’la patatas z warzywami, galantynki drobiowe, esencjonalny rosół oraz deser na bazie jogurtu naturalnego i granoli z nutką truskawek i malin. Wszystkie potrawy zostały zdegustowane z uśmiechem na twarzy, a młodzież nie może doczekać się już kolejnego spotkania kulinarnego. Zajęcia prowadziła Barbara Nawrocka.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNowe brytyjskie paszporty będą produkowane w Polsce
Następny artykułTo będzie turystyczny hit! Tak 600 lat temu mieszkali polscy władcy (zobacz zdjęcia)