Gastro Miasto 2024 – co zjemy 12-14 lipca?
Kuchnie: tajska, meksykańska, hinduska, japońska, koreańska, włoska, ukraińska, amerykańska, portugalska, hiszpańska, argentyńska… Pastrami, ramen, żeberka, lody, pizza, bułeczki boa, Mochi, szaszłyki, zupa oho, empanadas, tika masala, wece, dziczyzna, steaki.
Tych i wielu innych pyszności spróbujecie w weekend na Bulwarze Dunikowskiego we Wrocławiu na festiwalu Gastro Miasto. Tu rządzi jedzenie i atmosfera.
W tegorocznej edycji, która obejmuje 5 weekendów od maja do września, Gastro Miasto zaprasza na kulinarną podróż wśród niemal 70 renomowanych wrocławskich restauracji, m. in.:
- Randori Ramen,
- Meatologia,
- Żeberka,
- Giro,
- Pastrami Summer,
- Solleim,
- Chingu,
- Thali,
- Rumbar,
- Papi Chulo,
- Menu Motto,
- Izakaya,
- Krasnolód,
- Cratf,
- Ovo,
- Pasibus,
- Sushi Corner,
- Browar Stu Mostów.
Zobacz również
Oryginalne źródło: ZOBACZ
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS