A A+ A++

Wszystkim tym, którym marzy się kulinarna podróż do Ameryki Południowej, polecamy zarezerwować stolik w Hoża Argentine Steakhouse. Sezonowane argentyńskie steki, XVIII-wieczne antyki, selekcja najciekawszych win… to wszystko w rytmie latynoamerykańskiej muzyki! Podczas Festiwalu Goście spróbują sałatki z carpaccio wołowego z parmezanem, orzeszkami pinii, cebulkami perłowymi i sosem balsamicznym z granatem, a także pierogów z czarną soczewicą i parmezanem, do tego plastry polędwicy, bób z serrano oraz mus z selera z białą czekoladą. Miłośnicy wege menu również nie wyjdą głodni! W opcji A czeka na nich tatar z pieczonego buraka z emulsją szczypiorkową, dynią z mango oraz ciasto filo, danie główne to pieczony łosoś, gnocchi z ricottą, brukselka w parmezanie, sos mango, wakame. Słodkim zwieńczeniem uczty w obu wersjach menu będzie mus pistacjowy z sorbetem malinowym i kruszonką laskową.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułTu w Łodzi mieszkał Józef Piłsudski. Teraz w tej kamienicy będzie muzeum
Następny artykułPonad dwieście kilogramów narkotyków w metalowej skrzyni (zdjęcia)