A A+ A++

Niektórych zniechęca już nazwa, inni krzywią się na myśl o składzie tej potrawy. Jednak wielbicieli flaków nie brakuje. Najpopularniejsze są flaki wołowe oraz wieprzowe, jednak ostatnio zwolenników zyskuje potrwa przyrządzana z żołądków drobiowych. Przepis na pyszne flaki nie jest zbyt skomplikowany.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMobilne punkty ZUS w Gorlicach. Pracownicy pomogą Ci w złożeniu wniosku
Następny artykułNowy materiał o husarii litewskiej