A A+ A++

Kolejny Festiwal Smaków Świata, zorganizowany przez Sokólski Ośrodek Kultury przeszedł do historii, a wraz z nim wspomnienie rozpływających się w ustach gruzińskich chinkali i chaczapur, amerykańskich donatów w lukrowej posypce, belgijskich frytek, chrupiących kurczaków czy piętrowych hamburgerów.

Na dwa dni centrum miasta, plac przed kinem “Sokół” zamienił się w kulinarną ucztę, gdzie każdy mógł znaleźć coś dla siebie z bogatej ofert smaków z czterech stron świata.

Cieszymy się tak ogromnym zainteresowaniem festiwalem i zapraszamy na kolejne.

Sylwia Nowakowska, SOK

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKredyt konsolidacyjny – na co zwrócić uwagę?
Następny artykuł„KRĘCI MNIE BEZPIECZEŃSTWO NAD WODĄ”