A A+ A++

Pierwsze wyróżnienie przyznano Kołu Gospodyń Wiejskich z Tomaszowa za paszteciki popularne z grzybami i kapustą w cieście drożdżowym, zaś drugie trafiło do Koła Gospodyń Wiejskich w Piotrowicach za pierogi z soczewicą.

Nagrody wręczyły dzielnym paniom i panom z poszczególnych organizacji starosta puławski Danuta Smaga oraz dyrektor departamentu rolnictwa i rozwoju obszarów wiejskich Ewa Szałachwiej, reprezentująca marszałka województwa lubelskiego Jarosława Stawiarskiego.

Serdecznie gratulujemy laureatom i dziękujemy wszystkim uczestnikom konkursu za za fenomenalnie przygotowane potrawy uwzględniające związek z regionem i lokalną tradycją. Wielkie brawa, trzymamy kciuki na finale wojewódzkim!

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKraj. Tragiczna śmierć motocyklisty
Następny artykułNie tylko spacer! Możesz tutaj też posłuchać koncertów