Ekipa z Polsat News przybyła do Alfredówki (gm. Nowa Dęba), by nagrać kolejny odcinek programu agroturystycznego „Z klimatem i z pasją” w gospodarstwie ekologicznym „Dobre Miejsce”. Jego właścicielka, Joanna Kurnik-Sadecka, na co dzień prowadzi internetowy program kulinarny pn. „Kuchnia z sercem”.
Około 3 tygodni temu ekipa programu „Z klimatem i z pasją” Marii Sikorskiej, emitowanego w Polsat News 2, przyjechała na Podkarpacie, a konkretnie do Alfredówki w gminie Nowa Dęba, gdzie przepisem na faszerowane proziaki – specjał kuchni lasowiackiej, podzieliła się Joanna Sadecka-Kurnik, prowadząca internetowy cykl kulinarny „Kuchnia z sercem”, dedykowany rodzimej kuchni lasowiackiej.
Program wyemitowany został na antenie Polsat News 2 w minioną niedzielę i będzie można go obejrzeć przez cały tydzień. Poniżej publikujemy materiał wideo.
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS