A A+ A++

Dawniej dziczyzna często gościła na polskich stołach. Dziś jest niemal zupełnie zapomniana Niesłusznie. Czym wyróżnia się dziczyzna na tle innych rodzajów mięsa? Przede wszystkim jest bogata w żelazo i białko. Jest również niskokaloryczna. Wydaje się też, że w porównaniu z mięsem hodowlanym jest zdrowsza.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł“Daj się odmienić”. To będzie nowy hit Telewizji WP
Następny artykułZEC – Komunikacja miejska przywraca kursowanie autobusów