A A+ A++

W naszym mobilnym studiu rozmawialiśmy o dyni – wszechstronnym warzywie, które sprawdza się nie tylko w kuchni, ale również w szeroko pojętych dekoracjach domowych. Opowiadali o tym Krzysztof Nowak i Szymon Stefański z Deli Parku.

Dla gości gotowała znana i lubiana restauratorka – Magda Gessler, która zaproponowała dyniowe ratatuj.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSukces poznańskiego naukowca za oceanem
Następny artykułKosmiczna wygrana Newcastle. Aż osiem bramek w meczu Premier League.