A A+ A++

Pierś z indyka duszona w białym winie z warzywami i kremową śmietanką to przepyszna propozycja na świąteczny obiad lub inne rodzinne uroczystości. Przepis nie jest skomplikowany, więc każdy sobie z nim poradzi. Tak przygotowany indyk to prawdziwa poezja smaku. Mięso jest miękkie i aromatyczny, a sos aksamitny i delikatny.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSylwester w Amsterdamie – jak zorganizować i czemu warto tam być? [loty, ceny]
Następny artykułKraśko i nie tylko. W Polsce jest ciche przyzwolenie na łamanie przepisów drogowych. Efekt? Dużo trupów