A A+ A++

Naleśniki kochają prawie wszystkie dzieci, a i dorośli nimi nie pogardzą. Są bardzo łatwe w przygotowaniu, wystarczy mleko lub woda, mąką, jajka, szczypta soli, trochę masła i gotowe. – Dzisiaj proponuję naleśniki drożdżowe według przepisu z książki Marii Disslowej “Jak gotować” z 1930 roku – pisze autorka bloga “Królestwo Garów”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWeekend pełen wyzwań za nami [ZDJĘCIA]
Następny artykułCeny ropy w USA spadają. Odradzanie się koronawirusa może skutkować lockdownami