A A+ A++

Płatki owsiane to prawdopodobnie tuż obok jajecznicy najpopularniejsze śniadanie na świecie. Nie tylko doskonale smakują, ale są także zdrowe, szybkie w przygotowaniu i zapewniają uczucie sytości. I choć dodatków do owsianki jest mnóstwo, to warto postawić na składnik, który doskonale wpłynie na pracę jelit.

Nocna owsianka na śniadanie

Nocna owsianka, wbrew nazwie, jedzona jest najczęściej na śniadanie. Dlaczego zatem nocna? Otóż miłośnicy płatków owsianych zalewają je na noc płynem, by po upływie kilku godzin, ci … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNa co ludzie poświęcili masę czasu, a teraz uważają to za bezcelowe
Następny artykułEropak – Zaskocz mnie!