A A+ A++

Chociaż “nowy” to trochę za dużo powiedziane. Dining Week to odświeżone wcielenie znanej i lubianej imprezy z daniami szykowanymi na “wysoki połysk”.

Dining Week to nowa, trochę zmieniona formuła Fine Dining Weeku. To wciąż są dania przygotowane “na wysoki połysk”, jednak utrzymane w bardziej niezobowiązującej formule. Chociaż to i tak zawsze zależy od miejsca: inaczej będzie w restauracji serwującej sushi (a taka w Dining Week bierze udział), a inaczej w eleganckiej restauracji hotelowej.

Co się zmieniło? Ilość dań. Są restauracje, które mają w menu trzy dania, są i takie, które mają tych dań pięć. W każdej restauracji podawany jest na początek amuse-bouche, które jest niespodzianką oraz festiwalowy koktajl. Dalej są dwie opcje menu do wyboru: rybna lub wegetariańska oraz mięsna.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKsiążę Karol podjął decyzję. Harry chce przechytrzyć ojca
Następny artykułWystawa „Palcem po mapie. Hobby + podróże w czasie, krajowe i zagraniczne”