A A+ A++

Mięso kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanym oleju. Na drugiej patelni szklimy obraną i drobno pokrojona cebule. Dodajemy obraną i pokrojoną w kostkę marchew oraz wcześniej namoczone i drobno pokrojone grzyby mun. Następnie dorzucamy pokrojone w paseczki papryki i wlewamy sos sojowy, podlewamy szklanką wody i dodajemy kostkę rosołową. Makaron wyjmujemy z opakowania, dodajemy do potrawy oraz wsypujemy przyprawy, które znajdują się w makaronie. Warzywa łączymy z mięsem i chwilkę gotujemy.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMuzeum Ziemi Wschowskiej powraca do obsługi ruchu turystycznego – zwiedzających indywidualnych
Następny artykułTragiczny wypadek pod Warszawą. Jedna osoba zginęła. Droga zablokowana