A A+ A++

“Ciasto bez pieczenia na bazie czekolady i śmietany, na chrupiącym spodzie. Ciasto jest bardzo smaczne, szybko się robi, jak ktoś woli mniej słodkie, można nie dodawać cukru pudru” – pisze pani Beata, autorka bloga “Kulinarna chwila”, która podzieliła się z nami tym przepisem. Przepis dostaliśmy na dziejesiewp.pl

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBritney Spears chce uciec z niewoli ojca? Gwiazda zabrała głos
Następny artykułKarmniki już w ogrodach