A A+ A++

Jeśli macie wątpliwości, co zjeść na niedzielny obiad, powinniście wypróbować nasz przepis na leczo. Jest pyszne.

Składniki:
5 dużych czerwonych papryk
1 mniejsza papryka zielona lub żółta
2 cebule
1 średnia cukinia
30 dag kiełbasy podwędzanej
1 duży słoik sosu typu passata

Cebule kroimy w kostkę i podsmażamy na oliwie. Podsmażamy także pokrojoną kiełbasę.

Kroimy w kostkę paprykę oraz cukinię i wrzucamy go garnka. Dodajemy odrobinę oliwy i dusimy, aż zmięknie.

Dodajemy podsmażoną cebulę i kiełbasę, mieszamy. Wlewamy passatę i doprawiamy solą, pieprzem oraz ziołami, np. prowansalskimi. Chwilę gotujemy wszystko razem. Smacznego!

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułUS Open: Dzika karta dla sióstr Williams w deblu
Następny artykułPodział punktów w Dobrym Mieście [ Olimpia ]