A A+ A++

Polska kuchnia ziemniakiem stoi. Ta pyszna bulwa stanowi podstawę niezliczonej liczby przepisów. Niestety obrane lub starte na papkę ziemniaki bardzo szybko tracą swój apetyczny kolor. Dlaczego tak się dzieje? Czy istnieją sposoby, by ziemniaki nie ciemniały?

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMPZP – Piaseczno (53, 54) – Nr uchwały 619/XXIV/2012 – UiA.6721.35.2012.WK
Następny artykułW tańcu pełnosprawni są wszyscy [WIDEO, FOTO]