A A+ A++

Przede wszystkim stawiajmy na potrawy przygotowane z produktów, które dostarczą nam wody. W tej roli świetnie sprawdzą się ogórki, cukinia, arbuz, rzodkiewki, brzoskwinie, maliny, grejpfrut, melon czy ananas. W porze obiadowej postawmy na lekką sałatkę czy chłodnik. Możemy też przygotować coś z dodatkiem przypraw, które lekko nas rozgrzeją (curry, cynamon, odrobina chili lub kardamon będzie pasującym produktem), tym samym dostosowując temperaturę naszego ciała do tej panującej na zewnątrz.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułRemonty miejskich chodników
Następny artykułWojskowe szkolenie dobowe [FOTO]