A A+ A++

Nastawiamy piekarnik na 175 st. C i wykładamy blaszkę papierem do pieczenia. W większej misce mieszamy mąkę, cukier, proszek i sodę. Dodajemy olej, jogurt grecki i jajko. Delikatnie mieszamy, ale tylko do połączenia się składników. Wylewamy ciasto na blaszkę i zatapiamy ćwiartki jabłek. Pieczemy około 20-25 minut, lub do wyciągnięcia suchego patyczka.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNowe stawki opłat za gospodarowanie odpadami komunalnymi
Następny artykułCiało mężczyzny znalezione w rowie melioracyjnym