A A+ A++

Główny Inspektorat Sanitarny w czwartek na platformie X przypomniał, że wizytówką każdego lokalu gastronomicznego powinno być respektowanie zasad sanitarno-higienicznych. Podpowiada, na co zwrócić szczególną uwagę. GIS przypomina, że warto na co dzień dbać o to, by w lokalu nie było nieprawidłowości.

czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułPOWIAT. Nowe władze Powiatu Oświęcimskiego (VII kadencja)
Następny artykułBig Bit Kid z Bochni może wystąpić na Festiwalu w Jarocinie. Trwa głosowanie