A A+ A++

Jak co roku na Barbakanie powstał Jarmark Bożonarodzeniowy. Można ustrzelić kilka ciekawych produktów, ale zainteresowaniem cieszy się punkt Magdy Gessler. Głównie ze względu na ceny.

Fot. Warszawa w Pigułce

Nikt nie odmówi restauratorce ani smaku ani tego, że jej produkty są złej jakości, ale ceny szokują.

Jedna sztuka pieroga za 8 zł i chleb ze smalcem za 23 zł to już klasyka, którą znamy z recenzji w internecie. To jednak dopiero początek menu.

W punkcie na Jarmarku znajdziemy też klasyki, jak barszcz czerwony za 17 zł za kubek czy krokiet z mięsem również za 17 zł. Zdecydowanie jedną z najdroższych opcji jest bigos na dziczyźnie za 30 zł i kajzerka z kotletem mielonym z buraczkami za tą samą kwotę.

Dla porównania w kilku sieci pierogarni za 30 zł można kupić kilkadziesiąt sztuk pierogów dobrej jakości.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułNawet z ratami możesz dostać zasiłek w ZUS. Zmiany dla płatników składek
Następny artykułŚwiąteczny stół inaczej. Krewetki lub turbot zamiast karpia, proste danie z truflami