A A+ A++

Brukselkę albo się kocha albo nienawidzi. Choć zdrowa i wartościowa, nie wszystkim smakuje. Wystarczy jednak ją odpowiednio przygotować, by stała się kulinarnym arcydziełem. Brukselka zapiekana z aromatycznymi dodatkami skradnie serca nawet tych, którzy do tej pory krzywili się na jej widok. Przepis z bloga “Kuchennymi drzwiami”.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułSzajka rozbita. Narkotyki nie trafią na rynek
Następny artykułAustralian Open. Trener Moya nie będzie towarzyszył Nadalowi