A A+ A++

Podziel się na Facebooku

Tweet (Ćwierkaj) na Twitterze

Fanom burgerów nie trzeba przedstawiać tego miejsca. Na pewno są jednak jeszcze osoby, które do tej pory nie odwiedziły Blood Burgera. Jest teraz ku temu świetna okazja, ponieważ w miejscu popularnego food trucka została właśnie otwarta nowa restauracja. O mięsie bez antybiotyków, przyprawionym piętnastoma ziołami oraz o nowym menu opowiada Daniel Barteczko właściciel firmy Blood Burger.

– Po food trucku zostało już tylko wspomnienie?

– Czas naszego food trucka rzeczywiście już minął na dobre. Będę podchodził do niego z dużym sentymentem, ponieważ ponad dwa lata temu to od niego zaczynaliśmy naszą przygodę z burgerami. Chciałem jednak móc przyjmować gości przez cały rok, a przy niskich temperaturach food truck niestety musiał być zamknięty. Dlatego zapadła decyzja o budowie restauracji, która oficjalnie została otwarta 7 grudnia.

– Mam nadzieję, że wszystkim spodoba się to miejsce. Postawiliśmy na nowoczesność oraz dotychczasową kolorystykę. Czerń jest złamana zielenią oraz jasnymi akcentami. Przed restauracją będzie mały ogród, na którym wiosną pojawią się parasolki.

– Blood Burger w nowym wydaniu to także rozszerzone menu?

– Było to także jednym z powodów rezygnacji z food trucka. Zbyt mała ilość miejsca oraz sezonowość działania stawiały nam pewne bariery. Obecnie nic nas nie ogranicza i będziemy mogli wprowadzać nowe rzeczy do karty. Już teraz pojawił się „Orzechowiec” z konfiturą z rokitnika, sałatą, cebulą, sosem burgerowym i z masłem orzechowym. Dużą popularnością cieszy się sałatka dietetyczna oraz nasze serki smażone na głębokim tłuszczu. Pomyśleliśmy też o dzieciach, dla których przygotowane są burgery z trochę mniejszą ilością warzyw. Za to dorosłych może ucieszyć to, że w restauracji pojawi się wkrótce piwo.

– Zawsze podkreśla pan jakość mięsa, które używane jest do burgerów.

– Nie chwalimy się tym bez powodu. Używamy wołowiny, która jest bez antybiotyków i która ma tylko 8% tłuszczu. Aby to potwierdzić, systematycznie sprawdzam naszego dostawcę i wykonuję badania, które mają dać zarówno mi, jak i klientowi gwarancję, że dostaje produkt najlepszej jakości. Ponadto nie używamy żadnych chemicznych dodatków, a nasze burgery przyprawiane są autorską mieszanką piętnastu ziół.

– Na gości czekają też akcje promocyjne?

– Jest ich sporo i wykorzystujemy do tego media społecznościowe. Zapraszam do polubienia naszego firmowe Fanpage’a https://www.facebook.com/bloodburger/, na którym można znaleźć sporo akcji promocyjnych. Organizowane one są także i w restauracji, dla osób które są trochę mniej „facebookowe”.

– Wydłużone zostały godziny otwarcia restauracji?

– Tak, obecnie od poniedziałku do czwartku restauracja otwarta jest od 12:30 do 22. W piątki i w soboty można nas odwiedzić między 12:00-23:00, a w każdą niedzielę zapraszamy od 13 do 22:00.

Blood Burger
Ul. Kozielska 46
Kędzierzyn-Koźle
Tel.507117066                                                                                         www.facebook.com/bloodburger

Godziny otwarcia:
Poniedziałek – czwartek: 12:30- 22:00(zamówienia można składać do 21:30)
Piątek-Sobota: 12:00-23:00 (zamówienia można składać do 22:30)
Niedziela: 13:00-22:00 (zamówienia można składać do 21:30)

Materiał promocyjny

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł„Sejpak – unikatowa tkanina Suwalszczyzny”
Następny artykułRzecznik rządu: Apel KE jest nietrafiony