A A+ A++

Inną i drugą, ważną sprawą, jest krojenie mięsa i warzyw na duże kawałki. Dzięki temu wasze jedzenie nie wyląduje w palenisku, a na talerzu. Pamiętajcie, że w czasie obróbki termicznej, co dotyczy w szczególności mięsa, objętość się zmienia – znacznie się zmniejsza. Jeżeli chcecie mieć pewność, że nic się nie stanie, użyjcie tacek do grilla.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBranża e-commerce napędza inflację?
Następny artykułOddziały ds. komunikacji na 2 maja