A A+ A++

22 kwietnia, godz. 11.00

“Bogactwo natury na talerzu” – warsztaty kulinarne realizowane w ramach projektu ,,Mini ogród-maxi korzyść” z programu grantowego: “Tu mieszkam, Tu zmieniam EKO” Fundacji Santander Bank Polska S.A. Warsztaty realizowane we współpracy z Fundacją Roślinnej Integracji poprowadzi Jakub Jusiel / YouTube, Facebook

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułBiblioteka Gorzów Wielkopolski: “Żywioły – Woda”- wy…
Następny artykułBiblioteka Gorzów Wielkopolski: „Garść miłości, okruchy szczęścia&#822…