A A+ A++

Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć tradycyjne żurku lub białego barszczu. W każdym domu te zupy przygotowuje się nieco inaczej. Mamy dla was przepis na biały barszcz z dodatkiem kiszonej kapusty. Ma idealnie zrównoważony kwaskowaty smak. Podajemy go z jajkiem i ziemniakami. Będzie pysznie!

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWtorek. W ciągu doby wykonano ponad 54 tys. testów na koronawirusa
Następny artykułAwaria mBanku. Niektóre usługi nie są dostępne (aktualizacja)