A A+ A++

Po mandarynki i pomarańcze chętnie sięgamy zwłaszcza w grudniu w okresie świąt Bożego Narodzenia. Wyróżnia je nie tylko wyjątkowy smak, ale także właściwości prozdrowotne. Okazuje się, że jeszcze korzystniej wpływają na organizm, gdy zjadamy jej wraz z białą skórką. Dlaczego nie warto się jej pozbywać?

czytaj dalej
Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułKozielski rynek jak parking. Strażnicy miejscy karzą kierowców wjeżdżających pod zakaz
Następny artykułPięć bramek Thompsona w meczu z Columbus Blue Jackets [WIDEO]