10 stycznia 2020
Restauracja Dwór Bismarcka ma zaszczyt zaprosić Państwa w dniu 08.02.2020 na szaloną noc karnawałową w barwnych, kolorowych i gorących tanecznych rytmach. Znakomitą zabawę przy dobrej muzyce zapewni Paweł Gryc „DJ Robak”, a szef kuchni Zbigniew Jaworski zadba o Wasze podniebienia.
„Niech żyje Bal, bo to życie to bal jest nad bale!”
MENU PRZYGOTOWANE PRZEZ SZEFA KUCHNI:
Na kolację Państwu zaserwujemy:
– Schab po naszemu faszerowany krupniokiem, mus z czerwonej kapusty oraz ogórki na miodzie.
Kieliszek wina Audentia Petit Verdot – wino dojrzewało minimum rok w nowych amerykańskich i francuskich beczkach. Nos dojrzały i delikatny z eleganckimi nutami owocowego kompotu, wanilii, dymu oraz czekolady. W smaku pełne, spokojne, pozostawiające długi finisz.
Szwedzki bufet będzie zawierał
– wykwintne mięsa pieczone oraz wędzone z naszej wędzarni, galertami w różnych rodzajach, pasztety domowe wykonane przez naszych szefów kuchni, śledzie w róznych odsłonach, przepyszne sałatki oraz wiele innych pyszności.
Danie gorące przygotowane dla Państwa:
– żur śląski na maślance z białą kiełbasą.
Napoje schłodzone przez Barmanów:
– Soki, napoje gazowane oraz woda bezlimitu. Podczas zabawy karnawałowej będzie możliwość
zakupienia alkoholu w bardzo przystępnych cenach.
Szczegóły na plakacie, zapraszamy!
O Autorze
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS